За Нас
За нас

Семеен Хотел ЛИЛИУМ

Нашето семейно уютно убежище се гордее с осем стилно обзаведени двойни стаи, шест от които разполагат със собствени тераси, откриващи вълшебната панорама към планината. Тук ще намерите истинска хармония с природата, заобиколени от чист въздух и величествеността на местните пейзажи.

Разположен в очарователното село Горно Къпиново, на пътя към връх Вейката, ние предлагаме неповторимо преживяване в сърцето на защитена местност „Гюмюрджински Снежник“.

С максимален капацитет от 16 гости, ние ви предлагаме не само удобство и комфорт, но и изключително леко и спокойно преживяване. Нашата мисия е да ви потопим в море от незабравими спомени, като ви окриляваме с нашата гостоприемност и внимание към детайлите.

изглед към семеен хотел ЛИЛИУМ

ресторант

Градина

Mountain Safari

Безплатен WiFi

Природа

relax

Поднесен на прага на гората, нашето уютно местенце е идеалното място за отмора и релаксация. Въвеждайки ви в оазис от спокойствие, сред дивата природа и завладяващите панорами, Семеен Хотел ЛИЛИУМ ви предлага възможността да се откъснете от ежедневието и да се насладите на изключително преживяване.

Това обаче е само малка част от това, което ви очаква тук. Съчетавайки красотата на околната природа с вълнуващите възможности за планински туризъм, нашият хотел ви предоставя изключителна възможност да се насладите на приключения и разнообразие в сърцето на Източните Родопи.